Giriş Kayıt
Kathleen Cleaver

Kathleen Cleaver (72)


Oyuncu

Kathleen Neal, 13 Mayıs 1945 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Zabriskie Noktası (1970), (2003) Tupac: Diriliş (2003), (2002) The Weather Underground (2002), (2011) Siyah İktidar Karışık Kasedi 1967-1975 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Neal
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1945
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathleen Neal Cleaver
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Çeşitli
Oyuncu
7.2 681
2011 66 Belgesel Oyuncu 7.0 218

Siyah İktidar Karışık Kasedi 1967-1975
2011 66 Belgesel Oyuncu 7.5 1,397

Tupac: Diriliş
2003 58 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2002 57 Belgesel Oyuncu 7.6 3,030

Zabriskie Noktası
1970 25 Dram Oyuncu 7.1 11,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017