Giriş Kayıt
Kathleen Cleaver

Kathleen Cleaver (73)


Oyuncu

Kathleen Neal, 13 Mayıs 1945 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Zabriskie Noktası (1970), (2003) Tupac: Diriliş (2003), (2002) The Weather Underground (2002), (2011) Siyah İktidar Karışık Kasedi 1967-1975 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Neal
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1945
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathleen Neal Cleaver
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Çeşitli
Oyuncu
7.2 681
2011 66 Belgesel Oyuncu 7.0 218

Siyah İktidar Karışık Kasedi 1967-1975
2011 66 Belgesel Oyuncu 7.5 1,397

Tupac: Diriliş
2003 58 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2002 57 Belgesel Oyuncu 7.6 3,030

Zabriskie Noktası
1970 25 Dram Oyuncu 7.1 11,976
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018