Giriş Kayıt
Mark Cleary

Mark Cleary


Sesler

Mark J. Cleary, sesler. Firefly (2002), Vampir Avcısı Buffy (1996), Episodes (2011), Cold Case (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark J. Cleary
Diğer Bir İsmi: Mark J. Cleary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 7.6 60,342
2016 Komedi Sesler 6.4 825
2014 Dram Sesler 8.3 22,660
2014 Suç Sesler 7.3 6,083
2014 Komedi Sesler 8.2 13,456
2013 Suç Sesler 7.6 16,344
2012 Komedi Sesler 7.6 7,285
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 7.9 29,220
2009 Aile Sesler 5.1 770
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 23,167
2005 Komedi Sesler 8.8 160,197
2004 Dram Sesler 8.4 23,376
2003 Macera Sesler 7.5 13,619
2003 Suç Sesler 7.6 21,333
2002 Macera Sesler 9.0 215,092
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,801

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 230,710

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 56,838
1998 Korku Sesler 5.0 2,211

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Sesler 8.2 113,334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018