Giriş Kayıt
Mark Cleary

Mark Cleary


Sesler

Mark J. Cleary, sesler. Firefly (2002), Vampir Avcısı Buffy (1997), Riverdale (2017), Episodes (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark J. Cleary
Diğer Bir İsmi: Mark J. Cleary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.9 31,387
2014 Suç Sesler 7.3 5,814
2014 Dram Sesler 8.3 18,874
2014 Komedi Sesler 8.2 12,567
2013 Suç Sesler 7.6 15,826
2012 Komedi Sesler 7.6 7,034
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 7.8 26,465
2009 Aile Sesler 5.1 770
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 6.9 22,280
2005 Komedi Sesler 8.8 148,796
2004 Dram Sesler 8.4 22,892
2003 Macera Sesler 7.5 13,072
2003 Suç Sesler 7.6 20,383
2002 Macera Sesler 9.1 204,161
2000 Aksiyon Sesler 7.4 26,788

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 213,374

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 54,670
1998 Korku Sesler    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 108,716
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017