Giriş Kayıt
Mark Cleary

Mark Cleary


Sesler

Mark J. Cleary, sesler. Firefly (2002), Vampir Avcısı Buffy (1997), Episodes (2011), Cold Case (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark J. Cleary
Diğer Bir İsmi: Mark J. Cleary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.8 41,542
2016 Komedi Sesler 6.3 694
2014 Dram Sesler 8.3 20,587
2014 Suç Sesler 7.3 5,916
2014 Komedi Sesler 8.2 12,855
2013 Suç Sesler 7.6 15,978
2012 Komedi Sesler 7.6 7,107
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 7.8 27,402
2009 Aile Sesler 5.1 770
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 22,564
2005 Komedi Sesler 8.8 152,516
2004 Dram Sesler 8.4 23,012
2003 Macera Sesler 7.5 13,231
2003 Suç Sesler 7.6 20,679
2002 Macera Sesler 9.1 207,710
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,110

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 218,777

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,350
1998 Korku Sesler 5.0 2,211

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 110,070
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017