Giriş Kayıt
Mark Cleary

Mark Cleary


Sesler

Mark J. Cleary, sesler. Firefly (2002), Vampir Avcısı Buffy (1997), Episodes (2011), Cold Case (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark J. Cleary
Diğer Bir İsmi: Mark J. Cleary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.8 36,273
2014 Dram Sesler 8.3 19,982
2014 Suç Sesler 7.3 5,872
2014 Komedi Sesler 8.2 12,727
2013 Suç Sesler 7.6 15,924
2012 Komedi Sesler 7.6 7,078
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 7.8 27,131
2009 Aile Sesler 5.1 770
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 22,453
2005 Komedi Sesler 8.8 151,010
2004 Dram Sesler 8.4 22,967
2003 Macera Sesler 7.5 13,175
2003 Suç Sesler 7.6 20,564
2002 Macera Sesler 9.1 206,447
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,001

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 216,592

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,099
1998 Korku Sesler    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 109,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017