Giriş Kayıt
Nicholas Clay

Nicholas Clay (53)


Oyuncu

Nicholas Anthony Phillip Clay, 18 Eylül 1946 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Krallar Savaşıyor (1981), Ölüm Oyunu (1982), Lady Chatterley'in asigi (1981), The Night Digger (1971) gibi yapımlarla biliniyor.25 Mayıs 2000 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nicholas Anthony Phillip Clay
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1946
Ölüm Tarihi: 25 Mayıs 2000
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nicolas Clay
Takma İsmi: Nick
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Aksiyon Oyuncu 5.6 262
1998 Macera Oyuncu    
1997 Macera Oyuncu 7.0 11,118
1987 41 Macera Oyuncu 5.3 654
1983 37 Suç Oyuncu    

Ölüm Oyunu
1982 36 Suç Oyuncu 7.0 9,404

Lady Chatterley'in asigi
1981 35 Dram Oyuncu 5.1 1,827

Krallar Savaşıyor
1981 35 Macera Oyuncu 7.4 48,067
1979 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,970
1971 25 Dram Oyuncu 6.4 617
1963 17 Dram Oyuncu 6.8 2,033
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017