Giriş Kayıt
Eric Clay

Eric Clay


Kameraman

Eric Clay, kameraman. Boy Meets World (1993), Family Ties (1982), Zack & Cody Güvertede (2008), Soap (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 10,408

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Kameraman 6.3 25,072
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,142
1993 Komedi Kameraman 8.1 32,904
1986 Komedi Kameraman    
1983 Komedi Kameraman 5.6 1,593
1982 Komedi Kameraman 7.2 12,179
1977 Komedi Kameraman 8.2 4,555
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017