Giriş Kayıt
Eric Clay

Eric Clay


Kameraman

Eric Clay, kameraman. Boy Meets World (1993), Family Ties (1982), Zack & Cody Güvertede (2008), Soap (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 10,635

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Kameraman 6.3 25,421
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,243
1993 Komedi Kameraman 8.1 33,155
1986 Komedi Kameraman    
1983 Komedi Kameraman 5.6 1,685
1982 Komedi Kameraman 7.2 12,318
1977 Komedi Kameraman 8.2 4,605
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017