Giriş Kayıt
Eric Clay

Eric Clay


Kameraman

Eric Clay, kameraman. Boy Meets World (1993), Family Ties (1982), Zack & Cody Güvertede (2008), Soap (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 10,521

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Kameraman 6.3 25,250
1994 Komedi Kameraman 6.1 8,200
1993 Komedi Kameraman 8.1 33,025
1986 Komedi Kameraman    
1983 Komedi Kameraman 5.6 1,593
1982 Komedi Kameraman 7.2 12,251
1977 Komedi Kameraman 8.2 4,574
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017