Giriş Kayıt
François Clavier

François Clavier


Oyuncu

François Clavier, oyuncu. (2007) Büyük Sır (2007), (2004) Geri Döndüler (2004), (2006) Un ticket pour l'espace (2006), (1999) La maladie de Sachs (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.4 745

Ömer Beni Öldürdü
2011 Suç Oyuncu 6.7 1,113
2011 Dram Oyuncu 5.7 127

Kaçış Kralı
2009 Macera Oyuncu 6.2 468

Büyük Sır
2007 Dram Oyuncu 6.9 2,575
2006 Komedi Oyuncu 5.4 986

Geri Döndüler
2004 Dram Oyuncu 5.9 2,386
2002 Komedi Oyuncu 6.8 321
1999 Dram Oyuncu 7.4 659
1995 Dram Oyuncu 6.7 1,660
1994 Dram Oyuncu 7.2 93

Fransiz Devrimi
1989 Dram Oyuncu 7.6 845
1987 Aksiyon Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.2 97
1982 Suç Oyuncu 5.5 90
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,127) Assassin's Creed (5,549) Passengers (4,172) Doctor Strange (3,878) Allied (2,745) Split (2,482) Arrival (2,266) xXx: Return of Xander Cage (2,195) Forushande (2,041) Moana (1,772)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,943) Taboo (4,341) Arrow (3,838) Vikings (3,555) Legion (3,422) Blindspot (3,019) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,993) Suits (2,689) Black Sails (2,639) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017