Giriş Kayıt
Gil Clasen

Gil Clasen


Kameraman

Gil Clasen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cheers 1
1982 Komedi Çeşitli 7.8 36,136

Batının En iyisi
1982 Komedi Çeşitli    
1978 Komedi Çeşitli 7.7 8,387
1974 Komedi Çeşitli 6.7 1,460
1970 Komedi Kameraman 8.2 4,931
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017