Giriş Kayıt
Gil Clasen

Gil Clasen


Kameraman

Gil Clasen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cheers 1
1982 Komedi Çeşitli 7.8 38,460

Batının En iyisi
1982 Komedi Çeşitli    
1978 Komedi Çeşitli 7.7 8,986
1974 Komedi Çeşitli 6.7 1,556
1970 Komedi Kameraman 8.2 5,250
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017