Giriş Kayıt
Gil Clasen

Gil Clasen


Kameraman

Gil Clasen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cheers 1
1982 Komedi Çeşitli 7.8 39,099

Batının En iyisi
1982 Komedi Çeşitli    
1978 Komedi Çeşitli 7.7 9,182
1974 Komedi Çeşitli 6.7 1,556
1970 Komedi Kameraman 8.2 5,370
Dizi Altyazıları
La casa de papel (27,711) Vikings (2,729) Black Mirror (2,535) Counterpart (2,111) Bron/Broen (1,899) Legends of Tomorrow (1,570) Supernatural (1,235) Altered Carbon (1,143) The Alienist (1,085) Blindspot (959)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018