Giriş Kayıt
Gil Clasen

Gil Clasen


Kameraman

Gil Clasen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cheers 1
1982 Komedi Çeşitli 7.8 36,310

Batının En iyisi
1982 Komedi Çeşitli    
1978 Komedi Çeşitli 7.7 8,437
1974 Komedi Çeşitli 6.7 1,460
1970 Komedi Kameraman 8.2 4,955
Film Altyazıları
Rogue One (6,914) Resident Evil: The Final Chapter (4,780) Brimstone (3,398) Assassin's Creed (2,887) Split (2,800) The Great Wall (1,661) Paterson (1,534) The Institute (1,488) Passengers (1,171) Collateral Beauty (1,059)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,519) Legion (5,264) Into the Badlands (3,438) Arrow (2,983) Black Sails (2,496) Legends of Tomorrow (2,011) Vikings (1,893) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,680) Game of Thrones (1,656)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017