Giriş Kayıt
Gil Clasen

Gil Clasen


Kameraman

Gil Clasen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cheers 1
1982 Komedi Çeşitli 7.8 39,515

Batının En iyisi
1982 Komedi Çeşitli    
1978 Komedi Çeşitli 7.7 9,302
1974 Komedi Çeşitli 6.7 1,556
1970 Komedi Kameraman 8.2 5,445
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,485) Hostiles (2,784) Den of Thieves (2,756) Maze Runner: The Death Cure (2,222) 12 Strong (2,077) Wildling (1,786) Peter Rabbit (1,067) The Commuter (1,042) Submergence (942) Winchester (796)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,719) The Terror (3,482) The Flash (2,836) Legion (2,775) The Crossing (2,268) Supernatural (1,510) Vikings (1,397) The Expanse (1,357) The Big Bang Theory (1,196) Fear the Walking Dead (1,037)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018