Giriş Kayıt
Melinda Clarke

Melinda Clarke (49)


Oyuncu

Melinda Patrice Clarke, 24 Nisan 1969 Dana Point, California, ABD doğumlu oyuncu. Return of the Living Dead III (1993), La lengua asesina (1996), The O.C. 2 (2003), The Animatrix (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melinda Patrice Clarke
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1969
Doğum Yeri: Dana Point, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mindy Clarke
Takma İsmi: Mindy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
9.0 (16 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 46 Suç Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 178,806
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,794
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,517
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,282
2010 41 Belgesel 6.9 329

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 250,768
2008 Komedi Oyuncu 7.7 8,592
2004 Komedi Oyuncu 8.5 147,650
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 72,394
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.0 3,315
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.4 63,213

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 36,633

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,358
1997 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 58,078
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 112

Kurtlar Şehri
1996 27 Suç Oyuncu 6.2 14,188
1996 27 Komedi Oyuncu 4.8 906

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 36,379
1995 26 Dram Oyuncu 3.0 470
1993 24 Korku Oyuncu 5.9 11,623
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018