Giriş Kayıt
Melinda Clarke

Melinda Clarke (48)


Oyuncu

Melinda Patrice Clarke, 24 Nisan 1969 Dana Point, California, ABD doğumlu oyuncu. Return of the Living Dead III (1993), La lengua asesina (1996), The O.C. 2 (2003), The Animatrix (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melinda Patrice Clarke
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1969
Doğum Yeri: Dana Point, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mindy Clarke
Takma İsmi: Mindy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
8.9 (14 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 46 Suç Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 169,467
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,634
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,400
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,643
2010 41 Belgesel 6.9 329

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 244,408
2008 Komedi Oyuncu 7.7 8,592
2004 Komedi Oyuncu 8.5 145,251
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 71,042
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.0 3,315
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.4 63,213

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 35,115

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 70,295
1997 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 56,931
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 112

Kurtlar Şehri
1996 27 Suç Oyuncu 6.2 13,812
1996 27 Komedi Oyuncu 4.8 906

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 35,482
1995 26 Dram Oyuncu 3.0 470
1993 24 Korku Oyuncu 5.9 10,832
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,244
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018