Giriş Kayıt
Melinda Clarke

Melinda Clarke (49)


Oyuncu

Melinda Patrice Clarke, 24 Nisan 1969 Dana Point, California, ABD doğumlu oyuncu. Return of the Living Dead III (1993), La lengua asesina (1996), The O.C. 2 (2003), The Animatrix (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melinda Patrice Clarke
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1969
Doğum Yeri: Dana Point, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mindy Clarke
Takma İsmi: Mindy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
9.0 (16 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 46 Suç Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 174,517
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,794
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,472
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,994
2010 41 Belgesel 6.9 329

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 247,739
2008 Komedi Oyuncu 7.7 8,592
2004 Komedi Oyuncu 8.5 146,681
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 71,847
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.0 3,315
2003 34 Animasyon Oyuncu 7.4 63,213

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 36,051

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 70,891
1997 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 57,420
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 112

Kurtlar Şehri
1996 27 Suç Oyuncu 6.2 14,001
1996 27 Komedi Oyuncu 4.8 906

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 35,972
1995 26 Dram Oyuncu 3.0 470
1993 24 Korku Oyuncu 5.9 10,832
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,319
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018