Giriş Kayıt
Russell Clark

Russell Clark (53)


Oyuncu

Russell Clark, 08 Ağustos 1949 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Cani Ruh (1998), Yeni Öğrenci (2002), Sana Gününü Göstereceğim (1988), Fright Night Part 2 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.12 Kasım 2002 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1949
Ölüm Tarihi: 12 Kasım 2002
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Russell Clarke
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Kızlar
2002 53 Komedi Çeşitli 5.6 12,565

Yeni Öğrenci
2002 53 Komedi Çeşitli 5.9 29,401
1998 49 Dram Oyuncu 8.5 3,161
1998 49 Romantik Çeşitli 5.5 5,479

Cani Ruh
1998 49 Suç Çeşitli 7.0 60,850

Tehlikeli Bekleyiş
1995 46 Dram Çeşitli 6.3 10,744
1995 46 Komedi Çeşitli 6.1 22,908
1994 45 Komedi Çeşitli 5.3 5,608

Dostluk Yemini
1990 41 Dram Çeşitli 6.5 4,416
1990 41 Komedi Çeşitli 5.4 539
1989 40 Komedi Çeşitli 6.2 6,361

Sana Gününü Göstereceğim
1988 39 Aksiyon Çeşitli 6.5 9,985
1988 39 Korku Oyuncu
Çeşitli
5.9 8,382

İlişki
1988 39 Dram Çeşitli 4.9 4,151
1988 39 Komedi Çeşitli 5.2 16,772
1986 37 Komedi Çeşitli 5.8 3,624

Cinayet Dosyası
1984 Suç Çeşitli 6.9 13,524
1980 31 Fantastik Çeşitli 5.1 9,590
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017