Giriş Kayıt
Kevin Clark

Kevin Clark


Görsel Efekt

Kevin Clark, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.1 286

Deney
2009 Korku Görsel Efekt 5.8 82,837

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.3 5,797

Tarzan 2
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Mulan 2
2004 Animasyon Görsel Efekt    
2004 Animasyon Görsel Efekt    

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,796

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.8 14,297
2000 Animasyon Görsel Efekt    
1999 Animasyon Görsel Efekt    
1998 Animasyon Görsel Efekt    

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017