Giriş Kayıt
Ernest Clark

Ernest Clark (82)


Oyuncu

Ernest Clark, 12 Şubat 1912 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Dam Busters (1955), It! (1967), (1960) Bismarck'ı Batır! (1960), (1963) Billy Liar (1963) gibi yapımlarla biliniyor.11 Kasım 1994 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1912
Ölüm Tarihi: 11 Kasım 1994
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ernest Clarke
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 79 Komedi Oyuncu 5.0 1,259

İnce Memed
1984 72 Dram Oyuncu 6.2 134
1982 70 Biyografi Oyuncu 8.1 181,167

Tek Gözlü Kahraman
1969 57 Dram Oyuncu 6.2 1,916
1968 56 Komedi Oyuncu 5.2 397
1968 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 442
1967 55 Korku Oyuncu 5.5 771

Arabesk
1966 54 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,652
1964 52 Komedi Oyuncu 7.1 230
1963 51 Komedi Oyuncu 7.1 729
1963 51 Komedi Oyuncu 7.5 4,272

Bismarck'ı Batır!
1960 48 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,430
1958 46 Dram Oyuncu 5.6 55
1958 46 Suç Oyuncu 6.5 30
1958 46 Biyografi Oyuncu 7.2 290
1958 46 Dram Oyuncu 7.2 1,058

Oğlum Öldürmedi
1957 45 Dram Oyuncu 6.9 666
1956 44 Biyografi Oyuncu 7.3 1,650
1956 44 Dram Oyuncu 7.0 2,253
1955 43 Dram Oyuncu 7.4 7,759
1954 42 Biyografi Oyuncu 6.5 1,002
1954 42 Komedi Oyuncu 6.9 804
1954 42 Komedi Oyuncu 6.7 1,005
1953 41 Dram Oyuncu 7.0 657
1950 38 Gerilim Oyuncu 7.2 946
1949 37 Suç Oyuncu 7.4 1,053
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,932) Live by Night (9,588) Hidden Figures (6,077) Rogue One (5,604) Split (5,044) Assassin's Creed (4,492) Patriots Day (4,395) Paterson (4,372) Allied (3,692) Passengers (1,814)
Dizi Altyazıları
Legion (9,777) Arrow (5,891) The 100 (4,257) The Flash (3,660) The Expanse (3,531) Black Sails (3,360) Designated Survivor (3,011) Colony (2,795) The Originals (2,764) Vikings (2,353)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017