Giriş Kayıt
Juan Cisneros

Juan Cisneros


Sesler, Müzisyen

Juan Cisneros, sesler, müzisyen. Zirveye Tırmanış (2003), Daha İyi Bir Hayat (2011), Vice (2015), Code Black (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Sesler 5.4 14,218
2015 Aksiyon Sesler 4.2 13,160
2015 Suç Sesler 7.4 6,990
2015 Dram Sesler 7.9 6,838
2014 Dram Sesler 5.5 115

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Sesler 6.2 75,294
2013 Komedi Müzik 6.3 4,189
2013 Komedi Sesler 6.2 1,431
2013 Komedi Sesler 7.7 3,618
2012 Komedi Sesler 7.7 1,724

Usta
2012 Dram Sesler 7.1 116,344

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Sesler 4.8 9,461

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 13,630
2011 Gizem Sesler 7.0 304,229
2010 Komedi Sesler 3.6 919

Demir Adam
2008 Aksiyon Sesler 7.9 757,646
2007 Aksiyon Sesler 8.2 114,057
2007 Komedi Sesler 5.3 9,587
2007 Komedi Sesler
Müzik
6.2 308
2006 Dram Sesler    
2005 Romantik Sesler 4.5 301

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 338,614
2004 Komedi Sesler 4.9 396
2004 Dram Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.7 735

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sesler 5.2 22,380
2003 Komedi Sesler    
2002 Dram Sesler 7.5 2,421
2001 Komedi Sesler 4.6 5,670
2001 Dram Sesler 8.7 100,290
2000 Dram Sesler 5.9 34
1999 Dram Sesler 8.8 49,622
1998 Dram Sesler 6.8 8,856
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017