Giriş Kayıt
Juan Cisneros

Juan Cisneros


Sesler, Müzisyen

Juan Cisneros, sesler, müzisyen. Zirveye Tırmanış (2003), Daha İyi Bir Hayat (2011), Vice (2015), The Brothers Solomon (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Sesler 5.3 13,071
2015 Aksiyon Sesler 4.2 12,316
2015 Suç Sesler 7.4 6,821
2015 Dram Sesler 7.8 5,781
2014 Dram Sesler 7.2 46

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Sesler 6.2 72,367
2013 Komedi Müzik 6.3 4,189
2013 Komedi Sesler 6.2 1,431
2013 Komedi Sesler 7.7 3,462
2012 Komedi Sesler 7.7 1,724

Usta
2012 Dram Sesler 7.1 110,914

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Sesler 4.8 9,071

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 13,284
2011 Gizem Sesler 7.1 296,078
2010 Komedi Sesler 3.6 919

Demir Adam
2008 Aksiyon Sesler 7.9 725,755
2007 Aksiyon Sesler 8.2 111,474
2007 Komedi Sesler 5.3 9,587
2007 Komedi Sesler
Müzik
6.2 308
2006 Dram Sesler    
2005 Romantik Sesler 4.5 301

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 323,363
2004 Komedi Sesler 4.9 396
2004 Dram Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.7 735

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sesler 5.2 21,745
2003 Komedi Sesler    
2002 Dram Sesler 7.5 2,421
2001 Komedi Sesler 4.6 5,670
2001 Dram Sesler 8.8 95,558
2000 Dram Sesler 5.9 34
1999 Dram Sesler 8.8 46,861
1998 Dram Sesler 6.7 8,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017