Giriş Kayıt
Ljubomir Cipranic

Ljubomir Cipranic (74)


Oyuncu

Ljubomir Cipranic, 09 Nisan 1936 Stojakovo near Djevdjelija, Macedonia, Yugoslavya doğumlu oyuncu. (1980) Kim Şarkı Söylüyor Orada (1980), (1970) The Twelve Chairs (1970), (1979) Nacionalna klasa (1979), (1984) Canavar Canavara Karşı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.24 Aralık 2010 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1936
Ölüm Tarihi: 24 Aralık 2010
Doğum Yeri: Stojakovo near Djevdjelija, Macedonia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Lj. Cipranic | Ljuba Cipranic | Ljubo Cipranic
Takma İsmi: Ljuba
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 66 Suç Oyuncu 7.2 183
2002 66 Korku Oyuncu 6.3 560
1997 61 Oyuncu 6.0 146
1989 53 Dram Oyuncu 6.4 117
1988 52 Dram Oyuncu 7.3 64
1987 51 Komedi Oyuncu 6.1 38
1985 49 Dram Oyuncu 7.8 562

Canavar Canavara Karşı
1984 48 Komedi Oyuncu 8.2 1,878
1983 47 Komedi Oyuncu 7.6 623

Kim Şarkı Söylüyor Orada
1980 44 Macera Oyuncu 8.9 10,092
1979 43 Komedi Oyuncu 8.5 1,867
1977 41 Komedi Oyuncu 7.2 290

Özel Eğitim
1977 41 Dram Oyuncu 8.4 819
1977 41 Komedi Oyuncu 7.4 600
1976 40 Aksiyon Oyuncu 8.1 572
1976 40 Dram Oyuncu 7.2 361
1976 40 Dram Oyuncu 7.6 589
1976 Savaş Oyuncu 8.6 664
1974 38 Aksiyon Oyuncu 8.1 756
1972 36 Dram Oyuncu 7.5 33
1971 35 Komedi Oyuncu 7.0 113
1970 34 Macera Oyuncu 6.6 4,373
1969 33 Dram Oyuncu 8.0 174
1968 32 Dram Oyuncu 7.8 40
1967 31 Dram Oyuncu 8.2 587
1967 31 Dram Oyuncu 7.6 210
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017