Giriş Kayıt
George Chuvalo

George Chuvalo (80)


Oyuncu, Dublör

George Chuvalo, 12 Eylül 1937 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. Facing Ali (2009), Sinek (1986), (2015) Sicilian Vampire (2015), (2010) The Being Frank Show (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1937
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Takma İsmi: Washer Woman
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 78 Suç Oyuncu 8.1 8,462
2014 77 Aksiyon Dublör 6.2 198,557
2010 Talk-Show Oyuncu 7.8 6,595
2009 72 Belgesel Oyuncu 8.1 2,868
2003 66 Belgesel Oyuncu 7.5 50

Kirli İş
1998 61 Komedi Oyuncu 6.4 21,336
1990 53 Komedi Oyuncu    

Sinek
1986 49 Korku Oyuncu 7.5 135,800
1979 42 Suç Oyuncu 5.3 219
1978 41 Dram Oyuncu 3.8 109
1970 33 Belgesel Oyuncu 6.5 379
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018