Giriş Kayıt
George Chuvalo

George Chuvalo (79)


Oyuncu, Dublör

George Chuvalo, 12 Eylül 1937 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. Facing Ali (2009), Sinek (1986), (2015) Sicilian Vampire (2015), (2010) The Being Frank Show (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1937
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Takma İsmi: Washer Woman
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 78 Suç Oyuncu 8.3 8,384
2014 77 Aksiyon Dublör 6.2 190,827
2010 Talk-Show Oyuncu 7.8 6,595
2009 72 Belgesel Oyuncu 8.1 2,565
2003 66 Belgesel Oyuncu 7.5 50

Kirli İş
1998 61 Komedi Oyuncu 6.4 20,675
1990 53 Komedi Oyuncu    

Sinek
1986 49 Korku Oyuncu 7.5 126,313
1978 41 Dram Oyuncu 3.8 109
1970 33 Belgesel Oyuncu 6.5 379
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017