Giriş Kayıt
Sarah Churchill

Sarah Churchill (68)


Oyuncu

Sarah Millicent Hermione Churchill, 07 Ekim 1914 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Royal Wedding (1951) yapımıyla biliniyor.24 Eylül 1982 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sarah Millicent Hermione Churchill
Doğum Tarihi: 07 Ekim 1914
Ölüm Tarihi: 24 Eylül 1982
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

James Dean Daima Genç
2005 Belgesel Oyuncu 7.5 207
1971 Komedi Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,386
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1951 37 Komedi Oyuncu 6.7 3,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017