Giriş Kayıt
Stephen Churchett

Stephen Churchett (70)


Oyuncu, Senarist

Stephen Churchett, 10 Nisan 1947 Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. Agatha Christie's Marple (2004), (1997) Photographing Fairies (1997), (1991) The Object of Beauty (1991), (1971) Bleak Moments (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1947
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 66 Suç Oyuncu    

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 64 Aile Oyuncu 4.6 397
2006 Suç Oyuncu
Senarist
8.0 7,884
2004 Suç Senarist
Oyuncu
7.8 3,770
2003 56 Macera Senarist    
1997 50 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Sırlar Ve Yalanlar
1996 49 Dram Oyuncu 8.0 30,297
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,688
1991 44 Suç Oyuncu 5.7 1,603
1987 40 Suç Oyuncu 7.0 218
1985 38 Biyografi Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,432
1985 38 Dram Oyuncu 6.0 57
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,222
1978 Aile Oyuncu 7.1 827

Savaş Köprüleri
1977 30 Aksiyon Oyuncu 7.4 43,958
1971 24 Komedi Oyuncu 7.9 948
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018