Giriş Kayıt
Stephen Churchett

Stephen Churchett (70)


Oyuncu, Senarist

Stephen Churchett, 10 Nisan 1947 Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. Agatha Christie's Marple (2004), (1997) Photographing Fairies (1997), (1991) The Object of Beauty (1991), (1971) Bleak Moments (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1947
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 66 Suç Oyuncu    

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 64 Aile Oyuncu 4.6 397
2008 Aile Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu
Senarist
8.0 7,123
2004 Suç Oyuncu
Senarist
7.8 3,143
2003 56 Macera Senarist    
1997 50 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Sırlar Ve Yalanlar
1996 49 Dram Oyuncu 8.0 29,405
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,408
1991 44 Suç Oyuncu 5.7 1,603
1987 40 Suç Oyuncu 7.0 218
1985 38 Biyografi Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,121
1985 38 Dram Oyuncu 6.0 57
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,065

Savaş Köprüleri
1977 30 Aksiyon Oyuncu 7.4 41,881
1971 24 Komedi Oyuncu 7.9 948
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017