Giriş Kayıt
Stephen Churchett

Stephen Churchett (71)


Oyuncu, Senarist

Stephen Churchett, 10 Nisan 1947 Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. Agatha Christie's Marple (2004), (1997) Photographing Fairies (1997), (1991) The Object of Beauty (1991), (1971) Bleak Moments (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1947
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 66 Suç Oyuncu    

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 64 Aile Oyuncu 4.6 397
2006 Suç Oyuncu
Senarist
8.0 8,095
2004 Suç Senarist
Oyuncu
7.8 3,950
2003 56 Macera Senarist    
1997 50 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Sırlar Ve Yalanlar
1996 49 Dram Oyuncu 8.0 31,576
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,876
1991 44 Suç Oyuncu 5.7 1,603
1987 40 Suç Oyuncu 7.0 218
1985 38 Biyografi Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,564
1985 38 Dram Oyuncu 6.0 57
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,277
1978 Aile Oyuncu 7.1 879

Savaş Köprüleri
1977 30 Aksiyon Oyuncu 7.4 44,569
1971 24 Komedi Oyuncu 7.9 948
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,677) Den of Thieves (3,236) Maze Runner: The Death Cure (2,951) Winchester (2,622) Hostiles (2,440) 12 Strong (1,904) A martfüi rém (1,876) Bleeding Steel (1,456) The Commuter (1,425) Submergence (1,216)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,200) Westworld (6,053) Supernatural (4,839) The Big Bang Theory (3,560) The Terror (3,055) Gotham (2,990) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,549) Arrow (2,514) The Flash (2,080) Krypton (1,788)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018