Giriş Kayıt
Emily Chu

Emily Chu (57)


Oyuncu

Emily Chu, 31 Ekim 1960 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Yarın Çok Güzel Olacak (1986), Ejderin Kalbi (1985), Ying hung boon sik II (1987), (1986) Foo gwai lit che (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1960
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Emily Chu Bo-Yee | Bo-Yee Chu | Baoyi Zhu
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 28 Dram Oyuncu    
1987 27 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,223
1987 27 Aksiyon Oyuncu    
1987 27 Korku Oyuncu 5.9 33

Yarın Çok Güzel Olacak
1986 26 Aksiyon Oyuncu 7.6 15,938
1986 26 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,051

Ejderin Kalbi
1985 25 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,195
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018