Giriş Kayıt
Tifanie Christun

Tifanie Christun (45)


Oyuncu, Müzisyen, Editör

Tifany Kristen Lenhart, 27 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, editör. Digimon: Digital Monsters (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tifany Kristen Lenhart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Macera Oyuncu 3.7 572

Digimon: İlk Film
2000 28 Animasyon Oyuncu 5.9 5,268
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 16,723
1998 Aksiyon Müzik 7.3 1,945
1998 Aksiyon Müzik    
1993 Aksiyon Editorial Department 6.4 17,475
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017