Giriş Kayıt
Tifanie Christun

Tifanie Christun (45)


Oyuncu, Müzisyen, Editör

Tifany Kristen Lenhart, 27 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, editör. Digimon: Digital Monsters (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tifany Kristen Lenhart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Macera Oyuncu 3.7 572

Digimon: İlk Film
2000 28 Animasyon Oyuncu 5.9 5,268
1998 Aksiyon Müzik 7.3 1,944
1998 Aksiyon Müzik    
1993 Aksiyon Editorial Department 6.4 16,795
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017