Giriş Kayıt
Kalyan Chowdhury

Kalyan Chowdhury


Oyuncu

Kalyan Chowdhury, oyuncu. (2012) Kahaani (2012), (2011) Baishe Srabon (2011), (1970) Pratidwandi (1970), (2009) Umut Şehri (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 7.2 897
2012 Dram Oyuncu 8.2 42,848
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,369

Umut Şehri
2009 Dram Oyuncu 6.2 680
1970 Dram Oyuncu 8.2 964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017