Giriş Kayıt
Keung Chow

Keung Chow


Yapımcı, Editör

Keung Chow, yapımcı, editör. Hala Hayatta (2006), Shijie (2004), Platform (2000), Bilinmeyen Zevkler (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram 5.9 650

Plastik Şehir
2008 Gerilim Yapımcı 4.6 325
2008 Dram Yapımcı 7.2 1,177
2008 Dram Yapımcı 5.2 78
2007 Belgesel Yapımcı 6.8 218

Hala Hayatta
2006 Dram Yapımcı 7.3 4,428
2004 Dram Yapımcı 7.1 2,408
2003 Editör 6.3 139
2003 Editör
Yapımcı
6.0 127

Bilinmeyen Zevkler
2002 Komedi Yapımcı
Editör
6.9 1,684

Platform
2000 Dram Yapımcı 7.5 1,726
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017