Giriş Kayıt
Leon Chooluck

Leon Chooluck (81)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Leon Chooluck, 19 Mart 1920 New York City, New York, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Kıyamet (1979), Battle of the Bulge (1965), El Cid (1961), Earth vs. the Flying Saucers (1956) gibi yapımlarla biliniyor.25 Şubat 2002 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1920
Ölüm Tarihi: 25 Şubat 2002
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Leon Chulock
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 67 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 653

Kıyamet
1979 59 Dram Yapım Yöneticisi 8.5 487,895
1975 55 Western Yapımcı 5.8 728
1973 53 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 528

Son Aşk
1971 51 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 959
1965 45 Savaş Yapım Yöneticisi 6.8 11,980
1963 Fantastik Yapımcı 8.2 5,255
1961 41 Macera Yapım Yöneticisi 7.3 9,895
1959 39 Western Yapımcı 7.4 1,866
1959 39 Suç Yapımcı 6.4 504
1958 38 Suç Yapımcı 7.4 1,259
1958 38 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 286
1957 37 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 1,804
1957 37 Suç Yapımcı 6.9 501
1957 37 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 96
1956 36 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.4 5,281
1956 36 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 15
1956 36 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 117
1955 35 Suç Yapım Yöneticisi 6.5 140
1955 35 Suç Yapım Yöneticisi 3.1 413
1955 35 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 95
1955 35 Suç Yapım Yöneticisi 5.4 783

Denizin İçinden
1955 35 Fantastik Yapım Yöneticisi 5.9 3,681
1955 35 Suç Yapım Yöneticisi 6.0 61

Gümüş Madeni
1954 34 Western Yapım Yöneticisi 7.1 1,053
1953 33 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 200
1953 33 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 255
1952 32 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 665
1951 31 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 455
1951 31 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 164
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017