Giriş Kayıt
Yim Man Choy

Yim Man Choy


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Yim Man Choy, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Choy Yim Man
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.3 464

Colour of the Loyalty
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 121
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 167

Komedinin Kralı
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,413

Aşçılar Kralı
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,073

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 18,543
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 150
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017