Giriş Kayıt
Kenneth Choi

Kenneth Choi (45)


Oyuncu

Kenneth Choi, 20 Ekim 1971 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. American Crime Story (2016), Ironside (2013), Allegiance (2015), Samurai Girl (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1971
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenny Choi | Ken Choi
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 372,219
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 38,500
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 38,378
2015 Dram Oyuncu 7.3 3,261

Para Avcısı
2013 42 Biyografi Oyuncu 8.2 851,737
2013 Dram Oyuncu 5.6 1,361
2013 42 Dram Oyuncu 4.2 531
2012 41 Komedi Oyuncu    

Kızıl Şafak
2012 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 64,234
2011 Komedi Oyuncu 7.4 17,777

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 540,671
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2009 Komedi Oyuncu 6.7 118,820
2008 37 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,296

Sokağın Kralları
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 96,994
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,330

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 194,896

Suikastçı
2007 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 74,931
2007 Komedi Oyuncu 5.8 192
2006 35 Komedi Oyuncu 4.7 465
2006 35 Dram Oyuncu 5.5 643
2006 35 Aksiyon Oyuncu    

Acımasız Hayat
2005 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 56,107

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 325,425
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Terminal
2004 33 Komedi Oyuncu 7.3 320,456
2003 32 Aksiyon Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 7.1 737
2003 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,111
1998 27 Macera Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017