Giriş Kayıt
Kenneth Choi

Kenneth Choi (45)


Oyuncu

Kenneth Choi, 20 Ekim 1971 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. American Crime Story (2016), Ironside (2013), Allegiance (2015), Samurai Girl (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1971
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenny Choi | Ken Choi
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 355,303
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 34,437
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 37,768
2015 Dram Oyuncu 7.3 3,261

Para Avcısı
2013 42 Biyografi Oyuncu 8.2 841,290
2013 Dram Oyuncu 5.6 1,361
2013 42 Dram Oyuncu 4.2 531
2012 41 Komedi Oyuncu    

Kızıl Şafak
2012 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 64,012
2011 Komedi Oyuncu 7.4 17,385

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 535,600
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2009 Komedi Oyuncu 6.7 118,521
2008 37 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,296

Sokağın Kralları
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 96,684
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,330

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 192,989

Suikastçı
2007 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 74,649
2007 Komedi Oyuncu 5.8 192
2006 35 Komedi Oyuncu 4.7 465
2006 35 Dram Oyuncu 5.5 643
2006 35 Aksiyon Oyuncu    

Acımasız Hayat
2005 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 55,933

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 323,076
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Terminal
2004 33 Komedi Oyuncu 7.3 318,278
2003 32 Aksiyon Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 7.1 737
2003 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,206
1998 27 Macera Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017