Giriş Kayıt
Kenneth Choi

Kenneth Choi (46)


Oyuncu

Kenneth Choi, 20 Ekim 1971 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Ironside (2013), Allegiance (2015), Samurai Girl (2008), Stephanie (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1971
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenny Choi | Ken Choi
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,777
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,951
2017 46 Dram Oyuncu 5.7 1,186
2017 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 128,309
2017 Dram Oyuncu 8.2 9,660

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 46 Aksiyon Oyuncu 7.5 333,170
2017 46 Aksiyon Oyuncu    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 480,765
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 56,453
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 45,316
2015 Dram Oyuncu 7.2 3,647

Para Avcısı
2013 42 Biyografi Oyuncu 8.2 955,704
2013 Dram Oyuncu 5.6 1,361
2013 42 Dram Oyuncu 4.2 531
2012 41 Komedi Oyuncu    

Kızıl Şafak
2012 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 67,370
2011 Komedi Oyuncu 7.5 21,828

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 603,888
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2009 Komedi Oyuncu 6.7 122,729
2008 37 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,296

Sokağın Kralları
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 100,332
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,330

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 216,289

Suikastçı
2007 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 78,290
2007 Komedi Oyuncu 5.8 192
2006 35 Komedi Oyuncu 4.7 465
2006 35 Dram Oyuncu 5.5 675
2006 35 Aksiyon Oyuncu    

Acımasız Hayat
2005 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 58,491

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 353,772
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Terminal
2004 33 Komedi Oyuncu 7.3 345,541
2003 32 Aksiyon Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 7.1 737
2003 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 159,282
1998 27 Macera Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018