Giriş Kayıt
Kenneth Choi

Kenneth Choi (46)


Oyuncu

Kenneth Choi, 20 Ekim 1971 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. American Crime Story (2016), Ironside (2013), Allegiance (2015), Samurai Girl (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1971
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenny Choi | Ken Choi
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu    
2017 46 Aksiyon Oyuncu    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 46 Aksiyon Oyuncu 7.6 232,488
2017 46 Dram Oyuncu 6.8 35
2017 46 Aksiyon Oyuncu    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 447,457
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 48,618
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 41,657
2015 Dram Oyuncu 7.3 3,261

Para Avcısı
2013 42 Biyografi Oyuncu 8.2 906,498
2013 Dram Oyuncu 5.6 1,361
2013 42 Dram Oyuncu 4.2 531
2012 41 Komedi Oyuncu    

Kızıl Şafak
2012 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 65,772
2011 Komedi Oyuncu 7.5 20,289

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 569,459
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2009 Komedi Oyuncu 6.7 120,982
2008 37 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,296

Sokağın Kralları
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 98,845
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,330

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 207,212

Suikastçı
2007 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 76,904
2007 Komedi Oyuncu 5.8 192
2006 35 Komedi Oyuncu 4.7 465
2006 35 Dram Oyuncu 5.5 675
2006 35 Aksiyon Oyuncu    

Acımasız Hayat
2005 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 57,464

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 340,941
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Terminal
2004 33 Komedi Oyuncu 7.3 333,879
2003 32 Aksiyon Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 7.1 737
2003 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,328
1998 27 Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017