Giriş Kayıt
Jae-Sung Choi

Jae-Sung Choi (52)


Oyuncu

Jae-Sung Choi, 18 Kasım 1964 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Jangmibit insaeng (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1964
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Akrep
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu    
2013 Romantik Oyuncu 7.2 11
2011 47 Oyuncu    

Cheon Chu Tae Hu
2008 44 Oyuncu    
2008 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 610
2007 Oyuncu    
2007 Gerilim Oyuncu 8.4 167
2006 42 Dram Oyuncu 6.4 81
2004 Aksiyon Oyuncu 8.6 75
2004 Oyuncu    
2002 38 Aksiyon Oyuncu 4.7 56
2000 36 Fantastik Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1994 30 Oyuncu 6.0 40
1993 29 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017