Giriş Kayıt
Kang-hee Choi

Kang-hee Choi (39)


Oyuncu

Kang-hee Choi, 05 Mayıs 1977 Güney Kore doğumlu oyuncu. Elveda Anne (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Se-yeon Choi
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.9 32

Satılık Mutluluk
2013 36 Komedi Oyuncu 6.5 153
2013 Oyuncu    
2012 35 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.2 222
2011 Romantik, Komedi Oyuncu    

Petty Romance
2010 33 Komedi Oyuncu    

Gizemli Roman
2010 33 Korku Oyuncu 6.2 702

Elveda Anne
2009 32 Dram Oyuncu 6.8 101

Benim Tatlı Seoul'üm
2008 Romantik Oyuncu    
2007 30 Komedi Oyuncu 6.9 208
2006 29 Komedi Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 25 Aksiyon Oyuncu 4.2 13
2001 24 Dram Oyuncu 7.2 335
2001 Oyuncu    
2000 23 Komedi Oyuncu 6.6 53
1999 Oyuncu    

Fısıltılı Koridorlar
1998 21 Dram Oyuncu 6.2 2,358
1998 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017