Giriş Kayıt
Wing Lim Cho

Wing Lim Cho


Oyuncu

Wing Lim Cho, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Raymond Cho | William Cho | Raymond Cho Wing-Lim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 5.7 363

Look for a Star
2009 Romantik Oyuncu 5.6 473
2007 Korku Oyuncu 5.7 303
2005 Komedi Oyuncu 5.9 16
2005 Dram Oyuncu 6.7 423
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 772
1997 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,916) Doctor Strange (7,098) Allied (6,623) John Wick: Chapter 2 (5,029) Moana (5,014) Lion (3,655) Arrival (3,369) Forushande (3,181) Hacksaw Ridge (2,377) Split (2,346)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,727) Supernatural (4,844) Vikings (4,481) The Expanse (4,433) Suits (3,778) Sherlock (2,665) The Big Bang Theory (2,653) Blindspot (2,196) Arrow (2,141) Legion (2,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017