Giriş Kayıt
Jerry Chipman

Jerry Chipman


Oyuncu

Jerry Chipman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 81
2014 Dram Oyuncu 5.8 6,076

Mavinin Kırk Tonu
2005 Dram Oyuncu 6.0 1,138

21 Gram
2003 Suç Oyuncu 7.7 205,384

Şirket
1993 Gerilim Oyuncu 6.8 99,042
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018