Giriş Kayıt
Andrea Chignoli

Andrea Chignoli


Editör, Editör

Andrea Chignoli, editör, editör. No (2012), Durum (2011), Tony Manero (2008), Joven y alocada (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram 6.5 271
2014 Dram Editör 7.0 67

Senden Çok Daha İyi
2013 Komedi Editör 6.6 95

Gelecek
2013 Dram 5.8 781
2012 Dram Editör 7.4 18,478

Perşembeden Pazara
2012 Dram 6.4 415
2012 Dram Editör 6.1 1,899

Violeta Cennete Gitti
2011 Biyografi Editör 7.3 1,559

Durum
2011 Dram Editör 5.9 6,321
2010 Dram Editör 6.0 41

Morg Görevlisi
2010 Dram Editör 6.6 1,488
2010 Belgesel Editör 8.5 37
2009 Romantik Editör 6.2 34

Optik Yanılmalar
2009 Komedi 6.2 237
2008 Dram Editör 6.8 418
2008 Suç Editör 6.8 2,358
2004 Belgesel Editör 7.5 32
2001 Editör 6.7 324
1997 Dram Editör 6.9 383
1994 Aksiyon Editorial Department 6.8 425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017