Giriş Kayıt
Beppe Chierici

Beppe Chierici (79)


Oyuncu

Beppe Chierici, 20 Nisan 1937 Cuneo, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu. (2006) Les bronzés 3: amis pour la vie (2006), (1988) L'étudiante (1988), (2007) Baltaya El Sürmeyin (2007), (1986) Profesör (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1937
Doğum Yeri: Cuneo, Piedmont, İtalya
Diğer Bir İsmi: Bepe Clerici | Beppe Clerici | Beppé Clerici
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 73 Tarihi Oyuncu 6.4 386

Baltaya El Sürmeyin
2007 70 Dram Oyuncu 6.7 1,099
2006 69 Suç Oyuncu 4.4 115
2006 69 Komedi Oyuncu 4.0 2,486
2004 Suç Oyuncu    
2003 66 Oyuncu    

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 62 Macera Oyuncu 5.9 30,519
1999 62 Dram Oyuncu 5.2 8
1992 55 Macera Oyuncu 7.0 442
1988 51 Komedi Oyuncu 5.6 1,327

Profesör
1986 49 Suç Oyuncu 7.2 888
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017