Giriş Kayıt
Edmond So

Edmond So (51)


Oyuncu

Edmond So, 03 Mayıs 1966 Hong Kong doğumlu oyuncu. Ching mai chu gwat biu (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1966
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Chi-Wai So | So Chi Wai
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Dram Oyuncu 6.6 67
2015 49 Dram Oyuncu 4.5 72
2006 40 Komedi Oyuncu 7.0 370
2004 38 Komedi Oyuncu 5.2 254
2003 37 Dram Oyuncu 7.3 820
1999 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,923
1991 25 Komedi Oyuncu 6.7 18
1989 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017