Giriş Kayıt
Georges Cheyko

Georges Cheyko (77)


Yapımcı

Georges Cheyko, 21 Ağustos 1920 Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu yapımcı. Siyah Lâle (1964) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 1998 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1920
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1998
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 61 Aksiyon Yapımcı 7.1 889
1970 50 Dram Yapımcı 5.6 38

İki Yüzlü Casus
1966 46 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,735

Siyah Lâle
1964 44 Aksiyon Yapımcı 6.7 1,473
1957 37 Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018