Giriş Kayıt
Eric Chevallier

Eric Chevallier


Sesler, Müzisyen

Eric Chevallier, sesler, müzisyen. Yeraltı (1995), Doberman (1997), Apartman (1996), Tepelerin Ardında (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Éric Chevallier
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Mektupları
2016 Dram Sesler 6.7 2,562
2016 Sesler 6.5 20
2016 Biyografi Sesler 6.6 1,125
2016 Dram Sesler 8.0 1,391
2016 Sesler 6.9 624
2015 Macera Sesler 6.9 744
2015 Dram Sesler 6.8 2,593
2015 Suç Müzik 5.1 130
2015 Macera Sesler 7.7 4,089
2014 Komedi Müzik 5.1 110
2014 Komedi Müzik 6.1 1,788
2014 Macera Müzik 5.6 26
2014 Komedi Sesler    
2014 Fantastik Müzik 4.9 1,249
2014 Komedi Sesler 7.8 8

Çocuk Pozu
2013 Dram Sesler 7.5 6,057
2013 Dram Müzik 6.4 78

Tepelerin Ardında
2012 Dram Sesler 7.6 8,781

Avanak Ajanlar
2012 Komedi Müzik 5.3 968
2012 Komedi Müzik    

Uzun Kuyruk
2012 Macera Sesler 5.5 2,624
2012 Komedi Müzik 5.3 1,187
2011 Gerilim Sesler    

Ruh Eşim
2011 Dram Sesler 7.4 12,081

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Sesler 6.8 16,959
2011 Macera Sesler 4.4 90

Ruhlar Kasabası
2010 Korku Müzik 4.4 353
2010 Müzikal Müzik 5.2 146
2010 Müzik 5.3 65

Bebekler
2010 Belgesel Sesler 7.1 6,004
2010 Dram Sesler 4.5 23
2010 Komedi Sesler
Müzik
6.3 161
2010 Müzik 5.6 486

Annemi Suçla
2009 Dram Sesler 5.7 241
2008 Animasyon Sesler 6.0 20,444
2008 Animasyon Sesler 7.1 2,176

Me Two
2008 Komedi Sesler 5.7 775
2008 Dram Sesler 5.8 41
2007 Animasyon Sesler 8.1 74,263

Belalı Apartman
2006 Komedi Sesler 5.3 254
2005 Komedi Müzik 5.9 954
2005 Komedi Müzik 5.8 179
2004 Komedi Sesler 5.8 10,203

Corto Maltese: Semerkant'taki Altın Yaldızlı Ev
2004 Animasyon Sesler    

Corto Maltese: Bir Tuz Denizi Şarkısı
2003 Animasyon Sesler    
2003 Komedi Müzik 6.0 963

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Müzik 6.6 40,628

Corto Maltese: Sibirya Macerası
2002 Animasyon Müzik 6.8 1,160
2001 Kısa Metraj Sesler 7.1 16

Doberman
1997 Aksiyon Sesler 6.6 14,355
1997 Komedi Sesler 6.2 2,523

Apartman
1996 Dram Sesler 7.6 11,592

Yeraltı
1995 Komedi Sesler 8.1 46,742

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Sesler 5.7 2,435

Damdaki süvari
1995 Macera Sesler 7.1 4,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017