Giriş Kayıt
Albert Chevalier

Albert Chevalier


Oyuncu

Albert Chevalier, oyuncu. Spirit of Birmi (1954) yapımıyla biliniyor.11 Kasım 1959 tarihinde (-11 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 11 Kasım 1959
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 Suç Oyuncu 7.0 930

Oliver
1948 Macera Oyuncu 7.8 9,564
1946 Suç Oyuncu 6.1 88
1942 Biyografi Oyuncu 7.1 1,109
1940 Macera Oyuncu 7.0 796

Genç Ve Masum
1937 Suç Oyuncu 7.0 6,534

Sabotaj
1936 Gizem Oyuncu 7.1 11,176
Dizi Altyazıları
Westworld (7,411) The 100 (3,416) The Expanse (2,934) La casa de papel (2,214) The Crossing (1,767) Colony (1,674) 12 Monkeys (1,407) Genius (1,241) Luke Cage (1,133) Into the Badlands (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018