Giriş Kayıt
Jorge Cherques

Jorge Cherques (82)


Oyuncu

Jorge Cherques, 25 Temmuz 1928 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. Merhaba Yoldaş (1997) yapımıyla biliniyor.11 Mart 2011 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1928
Ölüm Tarihi: 11 Mart 2011
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Diğer Bir İsmi: George Cherques
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Oyuncu    

Merhaba Yoldaş
1997 69 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,697

Parador Üzerinde Ay
1988 60 Komedi Oyuncu 5.9 4,545

Çıplak Güneş
1979 51 Suç Oyuncu 4.1 879
1978 Oyuncu 7.8 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017