Giriş Kayıt
Jonas Chernick

Jonas Chernick (43)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jonas Chernick, 16 Temmuz 1973 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Seksi Maceram (2012), The Border (2008), Edge of Madness (2002), (2002) Paid in Full (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,991
2015 42 Komedi Senarist 6.2 384
2014 41 Komedi Çeşitli 5.8 170
2014 41 Komedi Oyuncu    
2013 40 Komedi Çeşitli 6.1 483

Ölüm Vakti
2013 40 Gerilim Oyuncu    

Kan Basıncı
2012 39 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 188

Seksi Maceram
2012 39 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 7,671
2012 39 Suç Oyuncu 5.6 7,937
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.4 182
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 32 Komedi Oyuncu 6.6 621
2005 32 Aksiyon Oyuncu    
2004 31 Suç Oyuncu 6.0 437

Tuhaf Komşular
2002 29 Dram Oyuncu    
2002 29 Dram Oyuncu 7.1 7,760
2002 29 Dram Oyuncu 6.3 626
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,455
2001 28 Komedi Oyuncu 4.8 85
2000 27 Aksiyon Oyuncu 4.6 464
1992 19 Komedi Oyuncu 7.2 1,438
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017