Giriş Kayıt
Wen-tang Cheng

Wen-tang Cheng (59)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Wen-tang Cheng, 01 Ocak 1958 Yilan County, Tayvan doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: Yilan County, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Wun-Tung Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Dram Yönetmen
Senarist
   
2011 53 Yönetmen
Senarist
6.5 186
2009 51 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 113
2007 49 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 161
2005 47 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 82
2004 46 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 68
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017