Giriş Kayıt
Chang-hwa Jeong

Chang-hwa Jeong (88)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Chang-hwa Jeong, 01 Kasım 1928 Korea doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı. Tian xia di yi quan (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1928
Doğum Yeri: Korea
Diğer Bir İsmi: Chang Ho Cheng | Chang-ho Cheng | Chang-wha Chung 
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 49 Yönetmen 7.0 135
1972 44 Aksiyon Yönetmen 7.3 2,081
1971 43 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.9 33
1971 43 Aksiyon Senarist
Yönetmen
7.0 42
1957 29 Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017