Giriş Kayıt
Andy Cheng

Andy Cheng


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Kai-Cheung Cheng, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi (2005), İntikamın Bedeli (2011), Afrika Kaplanı (1998), Bir Tutam Cennet (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kai-Cheung Cheng
Diğer Bir İsmi: Kai Chung Andy Chang | Andy K.C. Cheng | Andy Kai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Senarist 3.0 419
2017 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2016 Aksiyon 7.1 37
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.1 28,930

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Dublör 5.4 15,133

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör 6.5 225,577

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Dublör 5.9 65,302

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Dublör 6.3 187,210

Erkek Aklı
2012 Komedi Dublör 4.8 4,323

Tetikçiler
2012 Aksiyon Dublör 7.4 477,308
2012 Aksiyon Dublör 6.1 4,124
2012 Kısa Metraj Dublör 8.2 6,676

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 500,054

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Dublör 6.2 41,277

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Dublör 4.9 17,499

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Dublör 6.3 25,345
2011 Aksiyon Dublör    

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 98,740

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör 5.8 144,763

Alacakaranlık
2008 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 375,310
2008 Dram Dublör 7.9 213,841

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Yönetmen 4.0 7,945

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 283,833

Oyunun Sonu
2006 Suç Yönetmen
Senarist
5.1 4,501

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 76,333

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
5.4 7,553

Lanet
2005 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 27,908

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.5 320,676

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi 5.5 122,479
2003 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.7 89,501

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 190,513

Smokin
2002 Aksiyon Dublör 5.3 69,466
2002 Komedi Oyuncu 3.3 19,395

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 115,478

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.5 114,390

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Dublör 6.2 20,462

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 176,848
2001 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
   

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Dublör 6.6 106,691
1999 Belgesel Oyuncu    

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 208,663
1998 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 1,710

Afrika Kaplanı
1998 Aksiyon Dublör 6.8 31,615
1997 Aksiyon Oyuncu 7.0 32

Fırtına Adam
1997 Aksiyon Dublör 6.2 20,906

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Oyuncu 6.2 1,545
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 67
- Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
   
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018