Giriş Kayıt
Terry Chen

Terry Chen (43)


Oyuncu

Terry Chen, 03 Şubat 1975 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu. They Wait (2007), Combat Hospital (2011), Evil Feed (2013), Rehine (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1975
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Terry Chan
Burcu: Kova
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 42 Aksiyon Oyuncu 5.2 70,015

Ejderin Doğuşu
2016 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,099

Dokuzuncu Hayat
2016 41 Gizem Oyuncu 6.3 10,631
2016 41 Dram Oyuncu 5.7 6,018
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,772
2016 41 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,812
2015 Dram Oyuncu 7.1 10,341
2014 Western Oyuncu 6.3 1,445
2014 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 332,753
2014 Dram Oyuncu 7.8 153,596

Elysium: Yeni Cennet
2013 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 379,524

Ölüm Vakti
2013 38 Gerilim Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.2 79,111
2013 Dram Oyuncu 8.9 401,487

Ölüm Tepesi
2013 38 Fantastik Oyuncu    
2013 38 Aksiyon Oyuncu    
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 556
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 52,185

Dehşet Kapanı
2012 37 Korku Oyuncu 7.0 318,294
2012 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,120
2011 Dram Oyuncu 7.4 1,831

A Takımı
2010 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 228,035
2010 Dram Oyuncu 5.0 2,021

Meteor Fırtınası
2010 35 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,796

Yüksek Gerilim
2009 34 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,672
2009 34 Aksiyon Oyuncu    
2009 34 Komedi Oyuncu 5.7 514
2008 33 Komedi Oyuncu 5.2 423
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,988
2007 32 Korku Oyuncu 5.4 2,735

Suikastçı
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 78,310
2007 Oyuncu    

Vahşi Bellek
2006 31 Dram Oyuncu 5.3 1,484

Katil Yılanlar
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.5 122,744

Kaos
2005 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 47,291
2005 30 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Ben, Robot
2004 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 441,100

Riddick Günlükleri
2004 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 198,224

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 135,028

Balistik
2002 27 Aksiyon Oyuncu 3.6 17,280
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,662

Elim Belim Bağlı
2002 27 Komedi Oyuncu 5.6 65,542
2002 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,342

Rehine
2002 27 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440
2001 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 40,614

Şöhrete Bir Adım
2000 25 Dram Oyuncu 7.9 226,697

Romeo Ölmeli
2000 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 61,322
2000 25 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
1999 24 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018