Giriş Kayıt
Terry Chen

Terry Chen (42)


Oyuncu

Terry Chen, 03 Şubat 1975 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu. They Wait (2007), Combat Hospital (2011), Evil Feed (2013), Rehine (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1975
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Terry Chan
Burcu: Kova
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 42 Aksiyon Oyuncu 5.2 62,804

Ejderin Doğuşu
2016 41 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,781

Dokuzuncu Hayat
2016 41 Gizem Oyuncu 6.3 9,311
2016 41 Dram Oyuncu 5.7 5,515
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,226
2016 41 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,118
2015 Dram Oyuncu 7.2 9,611
2014 Western Oyuncu 6.3 1,275
2014 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 325,545
2014 Dram Oyuncu 7.8 139,585

Elysium: Yeni Cennet
2013 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 369,622

Ölüm Vakti
2013 38 Gerilim Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.2 73,836
2013 Dram Oyuncu 8.9 384,219

Ölüm Tepesi
2013 38 Fantastik Oyuncu    
2013 38 Aksiyon Oyuncu    
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 556
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 50,726

Dehşet Kapanı
2012 37 Korku Oyuncu 7.0 307,528
2012 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,120
2011 Dram Oyuncu 7.4 1,831

A Takımı
2010 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 223,691
2010 Dram Oyuncu 5.0 2,021

Meteor Fırtınası
2010 35 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,796

Yüksek Gerilim
2009 34 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,672
2009 34 Aksiyon Oyuncu    
2009 34 Komedi Oyuncu 5.7 514
2008 33 Komedi Oyuncu 5.2 423
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,517
2007 32 Korku Oyuncu 5.4 2,735

Suikastçı
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 76,904
2007 Oyuncu    

Vahşi Bellek
2006 31 Dram Oyuncu 5.3 1,484

Katil Yılanlar
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 120,768

Kaos
2005 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 46,360
2005 30 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Ben, Robot
2004 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 426,968

Riddick Günlükleri
2004 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 194,604

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 130,925

Balistik
2002 27 Aksiyon Oyuncu 3.6 17,280
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,662

Elim Belim Bağlı
2002 27 Komedi Oyuncu 5.6 64,682
2002 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,342

Rehine
2002 27 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440
2001 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 38,317

Şöhrete Bir Adım
2000 25 Dram Oyuncu 7.9 221,372

Romeo Ölmeli
2000 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 60,094
2000 25 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
1999 24 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017