Giriş Kayıt
Jeremiah S. Chechik

Jeremiah S. Chechik


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jeremiah S. Chechik, Montreal, Quebec, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Burn Notice (2007), Benny & Joon (1993), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeremiah Chechik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 8.0 9,610
2015 Dram Yönetmen 5.6 1,163
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.8 25,605

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Yönetmen 6.2 8,211
2013 Dram Yönetmen 7.6 34,983
2013 Aksiyon Yönetmen 6.9 2,107
2013 Suç Yönetmen 7.4 4,298
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,582
2011 Dram Yönetmen 7.5 22,340
2011 Komedi Yönetmen 7.8 37,740
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 4.6 5,050
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,095
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.2 2,511
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 114,394
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 61,810

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 127,454
2005 Dram Yönetmen 7.0 669
2004 Dram Yönetmen    

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 36,930
1997 Dram Yönetmen 6.1 250

Şeytanca
1996 Dram Yönetmen 5.3 11,199
1995 Macera Yönetmen 5.8 2,673
1993 Komedi Yönetmen 7.2 48,883

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Yönetmen 7.6 116,557
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,092
- Komedi Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017