Giriş Kayıt
Jeremiah S. Chechik

Jeremiah S. Chechik


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jeremiah S. Chechik, Montreal, Quebec, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Burn Notice (2007), Benny & Joon (1993), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeremiah Chechik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen 5.6 1,163
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.8 24,838

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Yönetmen 6.2 8,211
2013 Dram Yönetmen 7.6 32,421
2013 Aksiyon Yönetmen 6.9 1,995
2013 Suç Yönetmen 7.4 4,175
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,582
2011 Dram Yönetmen 7.5 21,900
2011 Komedi Yönetmen 7.8 36,522
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 4.5 5,020
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,372
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.2 2,511
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 112,522
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,899

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 123,333
2005 Dram Yönetmen 7.0 669
2004 Dram Yönetmen    

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 36,460
1997 Dram Yönetmen 6.1 250

Şeytanca
1996 Dram Yönetmen 5.3 11,199
1995 Macera Yönetmen 5.8 2,673
1993 Komedi Yönetmen 7.2 47,796

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Yönetmen 7.6 114,187
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,092
- Komedi Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017