Giriş Kayıt
Jeremiah S. Chechik

Jeremiah S. Chechik


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jeremiah S. Chechik, Montreal, Quebec, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Burn Notice (2007), Benny & Joon (1993), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeremiah Chechik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen 5.6 1,163
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.9 24,600

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Yönetmen 6.2 8,211
2013 Aksiyon Yönetmen 6.9 1,951
2013 Dram Yönetmen 7.6 31,891
2013 Suç Yönetmen 7.4 4,163
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,582
2011 Dram Yönetmen 7.5 21,827
2011 Komedi Yönetmen 7.8 36,331
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 4.5 4,994
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,247
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.2 2,511
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 112,167
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,738

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 122,531
2005 Dram Yönetmen 7.0 669
2004 Dram Yönetmen    

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 36,367
1997 Dram Yönetmen 6.1 250

Şeytanca
1996 Dram Yönetmen 5.3 11,199
1995 Macera Yönetmen 5.8 2,673
1993 Komedi Yönetmen 7.2 47,590

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Yönetmen 7.6 113,816
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,092
- Komedi Yönetmen    
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,837) The Flash (4,149) Into the Badlands (3,116) Gotham (2,151) The Blacklist (1,720) Fargo (1,671) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,363) Game of Thrones (1,356) Billions (1,179)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017