Giriş Kayıt
Jeremiah S. Chechik

Jeremiah S. Chechik


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jeremiah S. Chechik, Montreal, Quebec, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Burn Notice (2007), Benny & Joon (1993), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeremiah Chechik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen 5.6 1,163
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.9 24,376

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Yönetmen 6.2 7,902
2013 Aksiyon Yönetmen 6.9 1,909
2013 Dram Yönetmen 7.6 31,405
2013 Suç Yönetmen 7.4 4,132
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,582
2011 Dram Yönetmen 7.5 21,756
2011 Komedi Yönetmen 7.8 36,123
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 4.5 4,994
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,101
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.2 2,511
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 111,785
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,556

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 121,706
2005 Dram Yönetmen 7.0 669
2004 Dram Yönetmen    

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 36,097
1997 Dram Yönetmen 6.1 250

Şeytanca
1996 Dram Yönetmen 5.3 11,199
1995 Macera Yönetmen 5.8 2,673
1993 Komedi Yönetmen 7.2 47,402

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Yönetmen 7.6 113,512
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,092
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017