Giriş Kayıt
Jeremiah S. Chechik

Jeremiah S. Chechik


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Jeremiah S. Chechik, Montreal, Quebec, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Burn Notice (2007), Benny & Joon (1993), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jeremiah Chechik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 7.8 16,857
2015 Dram Yönetmen 5.6 1,163
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.8 25,910

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Yönetmen 6.2 8,211
2013 Dram Yönetmen 7.6 35,946
2013 Aksiyon Yönetmen 6.9 2,131
2013 Suç Yönetmen 7.4 4,356
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,582
2011 Dram Yönetmen 7.5 22,542
2011 Komedi Yönetmen 7.8 38,318
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 4.6 5,050
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,415
2008 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.2 2,511
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 115,305
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 62,310

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 129,377
2005 Dram Yönetmen 7.0 669
2004 Dram Yönetmen    

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 37,163
1997 Dram Yönetmen 6.1 250

Şeytanca
1996 Dram Yönetmen 5.3 11,199
1995 Macera Yönetmen 5.8 2,673
1993 Komedi Yönetmen 7.2 49,314

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Yönetmen 7.6 122,424
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,092
- Komedi Yönetmen    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018