Giriş Kayıt
Dauri Chase

Dauri Chase


Yapımcı

Dauri Chase, yapımcı. Tell Me You Love Me (2007), Sneaky Pete (2015), (2012) Haber Stüdyosu (2012), (2017) Amerikan Tanrıları (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daugherty Chase | Daugherty Chase-Slover | Dauri C
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Yapımcı 8.1 44,088
2015 Suç Yapımcı 8.3 14,572

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 87,251
2014 Aksiyon Yapımcı 6.9 2,645
2012 Suç Yapımcı 6.5 3,750

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yapımcı 8.6 89,912
2009 Komedi Yapımcı 7.4 16,037
2007 Dram Yapımcı 7.5 3,021
2006 Dram Yapımcı 7.6 18,500
2004 Dram Yapımcı 8.4 23,144
2004 Dram Yapımcı 8.0 3,044
1999 Dram Yapımcı    
1998 Komedi Yapımcı 4.8 451
1997 Dram Yapımcı    
1997 Aksiyon Yapımcı    
1996 Gerilim Yapımcı 5.0 139

Tutku Sarayı
1990 Dram Çeşitli 6.5 6,378
1990 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.3 276
1990 Komedi Çeşitli 7.5 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018