Giriş Kayıt
Dauri Chase

Dauri Chase


Yapımcı

Dauri Chase, yapımcı. Tell Me You Love Me (2007), Amerikan Tanrıları (2017), Sneaky Pete (2015), (2012) Haber Stüdyosu (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daugherty Chase | Daugherty Chase-Slover | Dauri C
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Yapımcı 8.2 36,593
2015 Suç Yapımcı 8.3 12,455

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 82,263
2014 Aksiyon Yapımcı 6.9 2,645
2012 Suç Yapımcı 6.5 3,750

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yapımcı 8.6 87,666
2009 Komedi Yapımcı 7.4 15,686
2007 Dram Yapımcı 7.5 2,941
2006 Dram Yapımcı 7.6 18,282
2004 Dram Yapımcı 8.4 22,940
2004 Dram Yapımcı 8.0 3,044
1999 Dram Yapımcı    
1998 Komedi Yapımcı 4.8 451
1997 Dram Yapımcı    
1997 Aksiyon Yapımcı    
1996 Gerilim Yapımcı    

Tutku Sarayı
1990 Dram Çeşitli 6.5 5,853
1990 Bilim-Kurgu Çeşitli    
1990 Komedi Çeşitli 7.5 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017