Giriş Kayıt
Dauri Chase

Dauri Chase


Yapımcı

Dauri Chase, yapımcı. Tell Me You Love Me (2007), Amerikan Tanrıları (2017), Sneaky Pete (2015), (2012) Haber Stüdyosu (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daugherty Chase | Daugherty Chase-Slover | Dauri C
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Yapımcı 8.3 28,989
2015 Suç Yapımcı 8.3 11,541

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapımcı 8.6 79,131
2014 Aksiyon Yapımcı 6.9 2,645
2012 Suç Yapımcı 6.5 3,750

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yapımcı 8.6 86,627
2009 Komedi Yapımcı 7.4 15,539
2007 Dram Yapımcı 7.5 2,916
2006 Dram Yapımcı 7.6 18,178
2004 Dram Yapımcı 8.4 22,844
2004 Dram Yapımcı 8.0 3,044
1999 Dram Yapımcı    
1998 Komedi Yapımcı 4.8 451
1997 Dram Yapımcı    
1997 Aksiyon Yapımcı    
1996 Gerilim Yapımcı    

Tutku Sarayı
1990 Dram Çeşitli 6.5 5,853
1990 Bilim-Kurgu Çeşitli    
1990 Komedi Çeşitli 7.5 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017