Giriş Kayıt
Andi Chapman

Andi Chapman


Oyuncu

Andi Chapman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 125,498
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,015

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Oyuncu 5.7 2,885

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,898

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,282

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi Oyuncu 7.7 37,218
1993 Komedi Oyuncu 5.1 3,174

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 25,304
1989 Dram Oyuncu 6.2 3,675
1989 Macera Oyuncu 6.9 810
1988 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017