Giriş Kayıt
Andi Chapman

Andi Chapman


Oyuncu

Andi Chapman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 123,148
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,111

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Oyuncu 5.7 2,885

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,491

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,039

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi Oyuncu 7.7 36,327
1993 Komedi Oyuncu 5.1 3,174

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,494
1989 Dram Oyuncu 6.2 3,675
1988 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017