Giriş Kayıt
Andi Chapman

Andi Chapman


Oyuncu

Andi Chapman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,582
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,146

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Oyuncu 5.7 2,885

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,425

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,835

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi Oyuncu 7.7 36,157
1993 Komedi Oyuncu 5.1 3,174

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,344
1989 Dram Oyuncu 6.2 3,675
1988 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017