Giriş Kayıt
Andi Chapman

Andi Chapman


Oyuncu

Andi Chapman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 126,471
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,863

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Oyuncu 5.7 2,885

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 22,060

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,786

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi Oyuncu 7.7 37,561
1993 Komedi Oyuncu 5.1 3,174

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 25,599
1989 Dram Oyuncu 6.2 3,675
1989 Macera Oyuncu 6.9 810
1988 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018