Giriş Kayıt
Yi Chang

Yi Chang (72)


Oyuncu

Yi Chang, 24 Şubat 1945 Guangdong, Çin doğumlu oyuncu. Duo hun ling (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1945
Doğum Yeri: Guangdong, Çin
Diğer Bir İsmi: Chang I | I. Chang | Cheung I | Yik Cheung | Chang
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ay Savaşçıları
1993 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 711
1984 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 22
1980 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 425
1978 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 72
1978 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 134
1977 32 Aksiyon Oyuncu 4.9 49

Gümüş Mızrak
1977 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 82
1976 31 Aksiyon Oyuncu    
1976 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 102

Büyük Av
1975 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 16
1974 29 Dram Oyuncu 6.6 23
1972 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 114

İnanılmaz Sadakat
1972 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 22
1971 26 Dram Oyuncu 7.3 928
1970 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 29
1970 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 21

Beş Kardeş
1970 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 115
1970 25 Oyuncu 6.7 40
1969 24 Oyuncu 6.4 32
1968 23 Aksiyon Oyuncu 6.7 156
1967 22 Aksiyon Oyuncu 6.2 40
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017