Giriş Kayıt
Lee Chaney

Lee Chaney


Sesler

Lee Chaney, sesler. Ziyaretçiler: Son Savaş (1984), Greased Lightning (1977), Police Story (1973), Kuzey ve Güney (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: H. Lee Chaney | Harold Lee Chaney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler 8.1 8,203
1985 Suç Sesler    

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Sesler 7.7 5,753
1979 Aksiyon Sesler 7.1 8,316
1977 Aksiyon Sesler 6.2 1,025
1973 Sesler 7.5 613
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018