Giriş Kayıt
Lee Chaney

Lee Chaney


Sesler

Lee Chaney, sesler. Ziyaretçiler: Son Savaş (1984), Greased Lightning (1977), Police Story (1973), (1979) The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: H. Lee Chaney | Harold Lee Chaney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1985 Suç Sesler    

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Sesler 7.7 5,753
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,430
1977 Aksiyon Sesler 6.2 1,025
1973 Sesler 7.5 532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017