Giriş Kayıt
Lee Chaney

Lee Chaney


Sesler

Lee Chaney, sesler.

Diğer Bir İsmi: H. Lee Chaney | Harold Lee Chaney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1985 Suç Sesler    

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Bilim-Kurgu Sesler    
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,150
1977 Aksiyon Sesler 6.2 1,025
1973 Sesler 7.5 532
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017