Giriş Kayıt
Koon-Chung Chan

Koon-Chung Chan


Senarist, Oyuncu

Koon-Chung Chan, senarist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: John Koon-Chung Chan | John Koon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Oyuncu 7.1 225
1989 Aksiyon Oyuncu 5.1 120
1989 Aksiyon Senarist 7.1 244
1988 Komedi Senarist 6.4 15
1985 Dram Oyuncu
6.8 63
1985 Komedi Oyuncu 5.8 38
1985 Senarist
Çeşitli
   
1984 Aksiyon Senarist 6.9 504
1982 Dram Senarist 7.0 160
Film Altyazıları
Black Panther (3,158) Red Sparrow (2,626) Cargo (2,267) Game Night (1,974) L'insulte (1,397) Deadpool (1,315) True Crimes (1,115) Avengers: Infinity War (1,054) Annihilation (1,004) Den of Thieves (995)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,641) Supernatural (6,346) La casa de papel (4,757) The 100 (4,541) The Flash (4,306) Gotham (3,176) Arrow (3,127) Legion (3,058) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,948) 13 Reasons Why (2,708)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018