Giriş Kayıt
Bill Chais

Bill Chais


Yapımcı, Senarist

Bill Chais, yapımcı, senarist. (2011) Franklin & Bash (2011), (2007) Dirty Sexy Money (2007), (2006) Shark (2006), (2014) The Mysteries of Laura (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.7 48,003
2014 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 7,981
2012 Dram Yapımcı 5.7 943
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 14,124
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 12,359
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 2,115
2007 Dram Senarist
Yapımcı
7.3 10,909
2006 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 10,516

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı 7.5 102,440
2002 Suç Senarist
Çeşitli
   
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,520
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018