Giriş Kayıt
Bill Chais

Bill Chais


Yapımcı, Senarist

Bill Chais, yapımcı, senarist. (2011) Franklin & Bash (2011), (2007) Dirty Sexy Money (2007), (2006) Shark (2006), (2014) The Mysteries of Laura (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.8 40,014
2014 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 7,769
2012 Dram Yapımcı 5.7 943
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 13,832
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 12,206
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 2,115
2007 Dram Senarist
Yapımcı
7.3 10,768
2006 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 10,516

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı 7.5 100,187
2002 Suç Senarist
Çeşitli
   
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,337
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017