Giriş Kayıt
Bill Chais

Bill Chais


Yapımcı, Senarist

Bill Chais, yapımcı, senarist. (2011) Franklin & Bash (2011), (2007) Dirty Sexy Money (2007), (2014) The Mysteries of Laura (2014), (2010) Memphis Beat (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 7,416
2012 Dram Yapımcı 5.7 943
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 13,278
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
7.7 11,990
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 2,115
2008 Suç Yapımcı
Senarist
   
2007 Dram Senarist
Yapımcı
7.3 10,587

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı 7.5 96,486
2002 Suç Senarist
Çeşitli
   
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,048
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017