Giriş Kayıt
Mark Chaet

Mark Chaet


Oyuncu, Casting

Mark Chaet, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 9.1 353,178
2013 Komedi Oyuncu 8.4 92
2013 Aksiyon Oyuncu 3.3 146
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202

Sisler Evi
2003 Dram Oyuncu 7.6 57,773

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,447

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6.4 91,547

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.8 230,584
1995 Aksiyon Casting    
1993 Komedi Oyuncu 6.9 29,873
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,295
1992 Dram Oyuncu 7.1 1,833
1991 Korku Casting 4.6 1,953
1991 Korku Oyuncu 6.5 1,065
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017