Giriş Kayıt
Mark Chaet

Mark Chaet


Oyuncu, Casting

Mark Chaet, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 9.1 356,363
2013 Komedi Oyuncu 8.4 92
2013 Aksiyon Oyuncu 3.3 146
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202

Sisler Evi
2003 Dram Oyuncu 7.6 58,008

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,506

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6.4 91,828

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.8 231,886
1995 Aksiyon Casting    
1993 Komedi Oyuncu 6.9 30,030
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,341
1992 Dram Oyuncu 7.1 1,833
1991 Korku Casting 4.6 1,953
1991 Korku Oyuncu 6.5 1,065
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017