Giriş Kayıt
Mark Chaet

Mark Chaet


Oyuncu, Casting

Mark Chaet, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 9.0 395,705
2013 Komedi Oyuncu 8.4 92
2013 Aksiyon Oyuncu 3.3 146
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202

Sisler Evi
2003 Dram Oyuncu 7.6 59,958

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,073

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6.4 94,902

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.9 245,325
1995 Aksiyon Casting    
1993 Komedi Oyuncu 6.9 31,837
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,884
1992 Dram Oyuncu 7.1 1,833
1991 Korku Casting 4.6 1,953
1991 Korku Oyuncu 6.5 1,065
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018