Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Chaet

Mark Chaet


Oyuncu, Casting

Mark Chaet, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 9.1 345,759
2013 Komedi Oyuncu 8.4 92
2013 Aksiyon Oyuncu 3.3 146
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202

Sisler Evi
2003 Dram Oyuncu 7.6 57,032

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,317

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6.4 90,815

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.8 227,658
1995 Aksiyon Casting    
1993 Komedi Oyuncu 6.9 29,508
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,195
1992 Dram Oyuncu 7.1 1,833
1991 Korku Casting 4.6 1,953
1991 Korku Oyuncu 6.5 1,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017