Giriş Kayıt
Mark Chaet

Mark Chaet


Oyuncu, Casting

Mark Chaet, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 9.1 367,622
2013 Komedi Oyuncu 8.4 92
2013 Aksiyon Oyuncu 3.3 146
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202

Sisler Evi
2003 Dram Oyuncu 7.6 58,528

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,706

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6.4 92,900

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.8 236,309
1995 Aksiyon Casting    
1993 Komedi Oyuncu 6.9 30,599
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,524
1992 Dram Oyuncu 7.1 1,833
1991 Korku Casting 4.6 1,953
1991 Korku Oyuncu 6.5 1,065
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017