Giriş Kayıt
Mark Cendrowski

Mark Cendrowski


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Mark Cendrowski, yönetmen, yönetmen asistanı. The Big Bang Theory (2007), The King Of Queens 2 (1998), Rules of Engagement (2007), Jim'e Göre (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.0 17,439
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,274
2015 Komedi Yönetmen 6.4 7,113
2013 Komedi Yönetmen 5.5 6,037
2012 Komedi Yönetmen 6.2 1,939
2012 Komedi Yönetmen 7.1 7,393

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Yönetmen 6.3 11,425
2008 Komedi Yönetmen 6.3 774
2007 Komedi Yönetmen 8.3 583,902
2007 Komedi Yönetmen 7.3 28,353

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yönetmen 6.8 23,190
2006 Komedi Yönetmen 5.4 299
2006 Komedi Yönetmen 4.8 31,097
2002 Komedi Yönetmen 7.1 21,705
2002 Komedi Yönetmen    

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 30,830

The King Of Queens 2
1998 Komedi Yönetmen 7.4 65,202
1997 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
   
1996 Komedi Yönetmen 6.6 26,774
1987 Komedi Çeşitli 6.7 45,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017