Giriş Kayıt
Mark Cendrowski

Mark Cendrowski


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Mark Cendrowski, yönetmen, yönetmen asistanı. The Big Bang Theory (2007), The King Of Queens 2 (1998), Rules of Engagement (2007), Jim'e Göre (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.5 1,924
2016 Komedi Yönetmen 7.0 18,529
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,276
2015 Komedi Yönetmen 6.4 7,261
2013 Komedi Yönetmen 5.5 6,037
2012 Komedi Yönetmen 6.2 1,939
2012 Komedi Yönetmen 7.1 7,393

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Yönetmen 6.3 11,714
2008 Komedi Yönetmen 6.3 774
2007 Komedi Yönetmen 8.3 593,061
2007 Komedi Yönetmen 7.3 28,625

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yönetmen 6.8 23,593
2006 Komedi Yönetmen 5.4 299
2006 Komedi Yönetmen 4.9 31,483
2002 Komedi Yönetmen 7.1 21,841
2002 Komedi Yönetmen    

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 31,062

The King Of Queens 2
1998 Komedi Yönetmen 7.4 65,938
1997 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
   
1996 Komedi Yönetmen 6.6 27,268
1987 Komedi Çeşitli 6.7 45,756
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018