Giriş Kayıt
Guido Celano

Guido Celano (82)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Guido Celano, 19 Nisan 1905 Francavilla al Mare, Abruzzo, İtalya doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Ölümsüz Kadın (1963), (1961) Barabas (1961), (1959) Büyük Savaş (1959), (1959) Das indische Grabmal (1959) gibi yapımlarla biliniyor.07 Mart 1988 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1905
Ölüm Tarihi: 07 Mart 1988
Doğum Yeri: Francavilla al Mare, Abruzzo, İtalya
Diğer Bir İsmi: Guy W. Ceylon | William First
Burcu: Koç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 70 Suç Oyuncu 6.5 84
1974 69 Dram Oyuncu 5.9 735
1972 67 Biyografi Oyuncu    
1968 63 Western Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.2 15
1967 62 Macera Oyuncu 5.2 58

Kanlı Tepeler
1966 61 Aksiyon Oyuncu 5.9 466
1964 59 Komedi Oyuncu 5.8 135
1963 58 Macera Oyuncu 5.0 46

Ölümsüz Kadın
1963 58 Dram Oyuncu 7.4 619

Barabas
1961 56 Macera Oyuncu 7.0 4,209
1961 56 Aksiyon Oyuncu 5.9 204

Acı Aşk (II)
1960 55 Dram Oyuncu 7.3 805

Büyük Savaş
1959 54 Komedi Oyuncu 8.4 2,537
1959 54 Macera Oyuncu 6.9 1,520
1958 53 Komedi Oyuncu 6.7 75
1958 53 Dram Oyuncu 7.2 79
1957 52 Dram Oyuncu 6.7 72

Savaş Ve Barış
1956 51 Dram Oyuncu 6.8 6,899
1955 50 Komedi Oyuncu 7.2 1,436
1954 Dram Oyuncu 6.4 102
1954 49 Biyografi Oyuncu 5.4 462
1953 48 Suç Oyuncu 5.4 78
1949 44 Dram Oyuncu 6.7 129
1942 37 Komedi Oyuncu 7.5 209
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017