Giriş Kayıt
Juan F. Cejas

Juan F. Cejas


Oyuncu

Juan F. Cejas, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Juan Cejas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,947
1996 Suç Oyuncu 5.2 373

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 185,472

Uzman
1994 Aksiyon Oyuncu 5.5 53,395
1991 Aksiyon Oyuncu 5.0 681

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 18,158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017