Giriş Kayıt
Maria Ceiça

Maria Ceiça (52)


Oyuncu

Maria Ceiça, 18 Ekim 1965 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. If I Were You (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1965
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 47 Komedi Oyuncu 6.4 85

If I Were You
2006 41 Komedi Oyuncu 6.2 3,246
2004 39 Dram Oyuncu 6.6 90
2000 Oyuncu    
1999 34 Suç Oyuncu 6.1 770
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018