Giriş Kayıt
Maria Ceiça

Maria Ceiça (52)


Oyuncu

Maria Ceiça, 18 Ekim 1965 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. If I Were You (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1965
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 47 Komedi Oyuncu 6.4 85

If I Were You
2006 41 Komedi Oyuncu 6.2 3,246
2004 39 Dram Oyuncu 6.6 90
2000 Oyuncu    
1999 34 Suç Oyuncu 6.1 770
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018